About Shootless

Youri Oldenhof, de naam achter Shootless, is een jongeman die midden in het leven staat. Naast zijn huidige studie ICT & Media Design in Eindhoven creëert hij graag stilstaand en bewegende beelden! Hiernaast heeft hij veel ervaring in de kunstwereld opgedaan door zijn minor aan de Kunstacademie in Tilburg.

Sinds zijn vierde stond Youri al met een camera in zijn hand, foto’s en filmpjes maken van zijn jonge avonturen. In de tussentijd is daar niets aan veranderd. Nog steeds is het maken van beeld zijn grootste passie en uitlaatklep.

Na het behalen van zijn havo diploma kreeg hij zijn eerste spiegelreflex camera! Sindsdien is fotograferen nooit meer hetzelfde geweest als voorheen. Eerst lag de focus op landschappen, daarna meer richting de portretten. Hierna is video steeds meer tot bloei gekomen en heeft hij al meerdere producties gedraaid.

Door al ruim vier jaar actief te zijn met het creëren van content is hij op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Hierdoor combineert Youri de algemene kennis met zijn eigen creativiteit en de nieuwste trends! Hierdoor heeft Youri zich weten te ontplooien tot een professionele en moderne Content Creator.

Benieuwd naar wat Shootless voor jou kan betekenen? Bekijk het gemaakte werk en het portfolio voor een impressie! Op zoek naar nog meer informatie? Check dan ook zeker de socials!