Youri Oldenhof, de persoon achter Shootless. Naast zijn full-time baan als UX Designer, maakt hij graag stilstaande en bewegende beelden! Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in de kunstwereld door zijn studie ICT & Media Design en zijn minor aan de Kunstacademie in Tilburg.

Sinds zijn vierde stond Youri al met een camera in zijn hand om foto’s en video’s te maken van zijn jonge avonturen. In de tussentijd is er niets veranderd. Nog steeds is het maken van beelden zijn grootste passie en uitlaatklep.

Na zijn middelbare school kreeg hij zijn eerste spiegelreflexcamera! Sindsdien is fotografie nooit meer hetzelfde geweest. Eerst lag de focus op landschappen, daarna meer op portretten. Daarna kwam video steeds meer tot bloei en hij heeft al verschillende producties geschoten.

Doordat hij al meer dan vijf jaar actief is in contentcreatie, is hij op de hoogte van de laatste trends en technieken. Hierdoor combineert Youri algemene kennis met zijn eigen creativiteit en de laatste trends! Hierdoor heeft Youri zich ontwikkeld tot een professionele en moderne Content Creator.

Benieuwd wat Shootless voor jou kan betekenen? Bekijk het gemaakte werk en de portfolio’s voor een impressie! Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan zeker de socials!

Klaar om de ware essentie te onthullen?

Neem contact op